Onze ClubApp

TC ‘t Weusthag is nu ook als app op je smartphone (IOS/Android) beschikbaar. Download de Tennis ClubApp om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws en activiteiten van TC ‘t Weusthag, tennisnieuws en vele andere mogelijkheden.

Inloggen

Heb je de Tennis ClubApp gedownload, dan dien je eenmalig een account aan te maken. Hanteer bij jouw account het emailadres wat bij ons in de leden-administratie bekend is. Is het account eenmaal aangemaakt, dan kan je inloggen. Je vindt onze club onder jouw lidmaatschappen. Klik op ons logo, onze App wordt automatisch geopend en zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Mijn e-mail adres is niet up to date, wat nu?

Heb je een account aangemaakt en komt onze app niet tevoorschijn? Mogelijk hebben wij dan een foutief of ander emailadres van je. Je kan jouw juiste e-mailadres doorgeven via ledenadministratie@tcweusthag.nl . Omdat de volledige communicatie via dit mailadres verloopt, is je toegang tot onze app pas mogelijk na acceptatie van onze ledenadministratie.

Nog geen e-mailadres bekend bij onze ledenadministratie?

Geef je e-mailadres door via ledenadministratie@tcweusthag.nl. Dan zorgen we dat jouw mailadres toegevoegd wordt in de ledenadministratie en we je opnieuw een uitnodiging kunnen sturen. Pas na acceptatie is het mogelijk om de app te downloaden.

Tips voor installeren

Heb je geen mail met uitnodiging voor het installeren van de app gehad? Check eerst je spambox.

Nog geen mail te vinden? Dan is er wellicht geen mailadres bij ons bekend. Stuur dan even een mail naar ledenadministratie@tcweusthag.nl.

Heb je een Windowstelefoon? Helaas is er dan geen app-versie beschikbaar...

Lukt het niet de app te installeren? Heb je het mailadres ingevoerd dat bij TC ‘t Weusthag bekend is? Wellicht heb je een tweede mailadres dat je veel gebruikt, maar dat werkt niet als dat niet bij de ledenadministratie bekend is.

Als je de app geïnstalleerd hebt, klik je op het logo van TC ‘t Weusthag. Als het goed is, verschijnen dan de functionaliteiten in het startscherm. En nog meer functionaliteiten vind je via de lijntjesknop links bovenin.