Huisstijl

In de paragraaf “Historie” in het hoofdstuk Clubinformatie kun je lezen over het ontstaan van TC ’t Weusthag. In 1923 heeft TC ’t Weusthag haar ontstaan met haar eigen tradities en gebruiken. Destijds was tennis een elitesport.

Een belangrijke fase in de historie van onze TC ’t Weusthag is de verhuizing naar de huidige locatie van het Weusthag Park geweest. Het is overbodig te melden, maar voor de volledigheid dan toch. Dit is ook het ontstaan geweest van de naamgeving van onze tennisclub.

Vanaf 1 januari 1988 is de huidige tennisclub statutair van kracht. In die periode is ook het logo van de tennisclub ontwikkeld. De lichtblauwe kleur staat centraal in het logo, maar deze lijn is ook doorgetrokken in de algemene huisstijl. Zo is ons huidige clubhuis voorzien van lichtblauw gekleurde boeien en zijn diverse uitingen zoals kleding (sweaters, polo’s, trainingspakken), briefpapier en andere PR stukken in deze huisstijl uitgevoerd.

Rond de eeuwwisseling is de huisstijl veranderd. Het clubblad dat op de deurmat valt, is voorzien van frisse oranje en groene kleuren. Met een geheel eigentijds logo. Over smaak valt niet te twisten, maar de traditionele lichtblauwe kleuren zien wij steeds minder terug en alle uitingen worden in lijn uitgevoerd met de oranje en groene kleurstellingen. Zie hieronder het voorbeeld van deze inmiddels ingeburgerde huisstijl. Vanaf heden zullen de uitingen ook in deze lijn worden doorgezet om de herkenbaarheid te vergroten en daarmee onze zichtbaarheid – intern gericht en extern gericht – te vergroten.