Training (senioren)

Opgave tennislessen

De tennislessen zijn opgedeeld in een zomer- en winterseizoen en worden binnen TC ’t Weusthag door gediplomeerde trainers gegeven.

Het tennisseizoen is altijd afhankelijk van de weersomstandigheden, we proberen dan ook 17 lesweken te geven. Lessen die door slecht weer niet door gaan worden vrijwel altijd ingehaald. Ook de laatste jaren hebben we, ondanks de extreme winters of natte zomers, het streven van 17 weken met gemak gehaald. Het lesgeld voor senioren bedraagt € 33 per maand en voor junioren € 16,50 per maand. Voor jeugd trainingen gelden er andere tarieven, voor meer informatie klik hier.

Tennisles volgen bij TC Weusthag houdt tevens in: men dient lid te zijn van de tennisvereniging. Indien men geen lid is kan men dus geen lessen volgen!

Ten aanzien van alle aanmeldingen zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met de aangegeven voorkeuren. Te late aanmeldingen lopen de kans niet voor training in aanmerking te komen.

Meld je hier aan voor tennisles

Voorwaarden tennisles bij TC ‘t Weusthag

  • Trainingslessen zijn alleen mogelijk indien je lid bent van TC ’t Weusthag. Nog geen lid van TC ‘t Weusthag? Vul dan eerst het formulier in dat via de website te downloaden is (zie lidmaatschap).
  • In prinicpe worden 17 lessen binnen een tijdsbestek van 26 weken gegeven.
  • De definitieve bekendmaking van trainingindeling zal worden vermeld op tcweusthag.nl.
  • Na aanvang van de trainingen vindt in principe geen restitutie van lesgelden plaats.
  • Door het formulier getekend retour te sturen machtig je ons eenmalig de penningmeester van TC ’t Weusthag het lesgeld te innen van het opgegeven bankrekeningnummer.